Vapislaisia lähetyskentillä

Jokaisen tulisi saada kuulla, miten elämälle löytyy tarkoitus ja sisältö kun saa aivan henkilökohtaisesti kohdata rakastavan Jumalan.

Pieni seurakuntamme on mukana kertomassa tätä ilosanomaa muissakin maissa. Seurakunnan omia jäseniä on säännöllisessä tai jaksottaisessa työssä kolmessa maanosassa. Muutakin rovaniemeläisten maailmalla tekemää työtä olemme halunneet tukea mahdollisuuksien mukaan.

Kuvassa iloisia ilmeitä Ouldeme-lukutaitokurssin päättäjäisissä Kamerunissa. ---->

- Kinnairdien perhe on jo toistakymmentä vuotta ollut Wycliffe-raamatunkääntäjien työssä Kamerunin Ouldeme- ja Vame-heimojen parissa. Kuvassa seurakuntamme jäsen Annukka Kinnaird jakamassa todistuksia kurssin päätteeksi. Aina heidän vieraillessaan Vapiksella saamme kuulla, miten työ jatkuu ja etenee - myös paikallisin voimin aurinkokennolla toimivin tietokonein ja Skype- ym yhteyksin.


- Venäjälle tehdään Suomesta usein seurakunta- ja aktiovierailuja. Useammankin ryhmän tulkki- ja osin muistakin palveluista on huolehtinut ammattimainen venäjän tulkkimme Riitta Tolonen. Usein hänen miehensä Pekka on mukana näillä matkoilla ja leireillä joita pidetään venäläislapisille ja ym. ryhmille myös Suomen puolella. KUVAGALLERIASSA poimintoja Tolosten matkoilta.

- Jyväskyläläinen Päivi Koivu vaikutti opiskeluaikanaan Rovaniemen Vapiksella. Nyt Koivun perhe (Markus, Päivi ja lapset) toimivat Vapaakirkon lähetteinä Perussa ketshua-intiaanien parissa. Vapaakirkon yhteistyökumppanina Perussa on Latin Link -niminen kansainvälinen lähetys- ja avustusjärjestö, jolla on yli sadan vuoden kokemus työstä Etelä-Amerikassa. KUVAGALLERIASSA lisää Koivuista ja Perusta.

- Miuky (Xia Jie) on Norjassa Missionuorten lapsityöprojektissa, Suvi Mosambikin jälkeen Jerusalemissa House of Prayer for All Nations'ssa, ja Alice ja Katri ovat vetäneet Missionuorten opetuslapseuskoulua aktioineen.

- Yliniemien perhe on kantanut sydämellään kutsua Himalajalle ja elää nyt jännittäviä aikoja. Kutsua heijasteli jo Juhan ystävineen tekemä CD-levy, jolla tuettiin Siligurin kirkonrakennushankketta. KUVAGALLERIASSA rakennustyömaa Himalajalaisittain.