Karhukopla - Miesten illat

Elämää suuremmat kysymykset kiinnostavat miehiä. Ajatuksia ja avointa pohdintaa niiden tiimoilta löytyy (vaikkei vaimoväki aina uskoisikaan) kun tilanne on sopiva. Iloksemme 'Karhukopla' on tarjonnut sellaiselle hyvät puitteet. Karhukopla on täysin avoin ja mukaan saa tulla koska vain!

Keskustelun teemoina on ollut kaikenlaista maan ja taivaan väliltä: Rohkeus, heikkous, miehenä elämisen haasteet, parisuhdeasiat, työ, kasvatus, usko, epäusko, rakkaus, kovuus ja herkkyys, prioriteetit jne. - sekä Jumalan näkökulma kaikkeen tähän. Kumma kyllä kysymykset eivät puhumalla lopu ;)

Miesten iltoja pidetään noin kerran kuussa eri paikoissa, useimmiten jonkun kotona. Mukaan pääsee olemalla mies ja ilmestymällä paikalle. Olet tervetullut "koeajamaan", viihdytkö illassa, osallistuminen ei velvoita mihinkään.

Koska paikka vaihtelee eikä ajankohtakaan ole säännöllinen, on helpointa ilmoittautua Karhukoplan sähköpostilistalle. Silloin saat kutsun ja tiedot Karhukoplan tulevista kokoontumisista. Ilmoittautuminen: Lähetä tämän sivuston Palaute-sivun kautta sähköpostiosoitteesi ja ilmoitus, että haluaisit tiedon Karhukoplan kokoontumisista. (Listalta pääset halutessasi pois yhtä helposti lähettämällä tulleeseen kutsuun tyhjän vastausviestin).

Illoista saa tiedon myös seuraamalla Uusi Rovaniemi -lehden keskiviikon Seurapalstaa. (Näille nettisivuille akuutti tieto ei välttämättä päivity.)